Eurorepar Car Service Koning & van Woezik

Pastoor Debijestraat 93
5963AE Hegelsom
077-3984367
info@autokoningwoezik.nl

Verkoop:

Ma t/m Vrij:
8:00-17:30 uur
Zaterdag:
op afspraak

Werkplaats :

Ma t/m Vrij:
8:00-17:30 uur
Zaterdag:
op afspraak

Offerte tool

Gebruik onze handige offerte tool en ontvang direct een prijsvoorstel.

Afspraak maken

Gebruik onze handige planningstool om direct een afspraak te maken.

Service & Onderhoud

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van de auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er op welke termijn aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies vaak worden vervangen en bij 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd.

 

Bij Autobedrijf Koning en van Woezik voeren wij met plezier en kunde al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan de auto moet worden gedaan. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en laten we je weten wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. Als de auto nog onder garantie is, houd je ook bij ons het recht op die garantie omdat wij ons volledig aan de richtlijnen van de fabrikant houden.

 

Natuurlijk beschikt Autobedrijf Koning en van Woezik over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan de auto moet gebeuren en kunnen wij elk storing identificeren. Bovendien is ook het uitlezen en verhelpen van storingen aan hybride en elektrische auto’s geen enkel probleem.

Scroll naar boven